Kääntyvä terassilasitus on sivuun avautuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Järjestelmällä lasitetaan aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua. Kääntyvä terassilasitus muuttaa terassin lasiterassiksi!

Järjestelmän alakisko on matala (33mm), ja sillä voidaan tehdä jopa 2850mm korkeita CE-merkittyjä pystypuitteettomia terassilasituksia. Alakisko voidaan myös upottaa osittain lattiaan. Järjestelmä tarjoaa esteettömän maiseman takapihalta tai terassilta. Esteettömyyden lisäksi järjestelmä on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä tuote. Järjestelmän varsinainen paino kohdistuu yläprofiiliin, joten painavat lasitukset voidaan varustaa neljällä kuulalaakeroidulla pyörällä. Tarvittaessa ensimmäinen kääntyvä terassilasitus voi olla jopa 900mm leveä, ja siihen on saatavana lukittava ovikahva.

Kääntyvä terassilasitus on moderni lasitus. Lasilistat ovat muotoiltu tyylikkäästi aaltoilevaksi, ja liittymäkohdat ympäröiviin rakenteisiin viimeistellään päätytulpilla ja peiteprofiileilla. Kääntyvä terassilasitus on erinomainen tuoteratkaisu kohteisiin, jossa halutaan avaruudentuntua.

Lasituksen turvallisuus

Järjestelmän lasina käytetään 8mm tai 10mm:n karkaistua turvalasia. Lasilistat ovat aina niitattu ja liimattu. Liimaus varmistaa lasituksen tiiviyden ja lasilistojen liikkumattomuuden. Niittaus viimeistelee lasituksen todellisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden muuttuvissa olosuhteissa. Lasit toimitetaan aina reunahiottuina. Lasin paksuuden määrittelyssä vaikuttaa oleellisesti lasituksen kokonaiskorkeus ja ympäristön olosuhteet.

Lasin paksuuden määrittelyssä vaikuttaa oleellisesti lasituksen kokonaiskorkeus ja ympäristön olosuhteet. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi lasinsirpaleiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Katso lisää kuvia toteutuneista kohteistamme