Lukkan KL – kiinteä lasitus soveltuu erinomaisesti lähes kaikkeen lasirakentamiseen, jossa rakenteelle ei tarvita suurta kantavuutta. Yleisimpiä toteutuskohteita tuotteelle ovat kylmät ikkunat, kiinteät näköesteet, väliseinät ja lasiterassien päätykolmiot.

Lasituksen ulkonäkö

Kiinteät lasitukset voidaan toteuttaa usealla eri tavalla esimerkiksi jakamalla lasipinta eri kokoisiin ruutuihin. Kiinteän lasituksen runkoprofiileita on saatavilla useita vaihtoehtoja, joiden avulla pystytään vaikuttamaan myös lasituksen syvyyteen. Lasitukset voidaan valmistaa 1-, 2- tai 3-kertaisella lasilla. Lasi voidaan korvata myös rakennuslevyllä tai muulla vastaavalla. Rakennuslevyn maksimipaksuus KL-järjestelmää käytettäessä on 40mm.

Lasituksen kiinnitys

Lasin kiinnitys profiiliin tapahtuu ruuvittomalla painokiinnitteisellä lasituslistalla. Kiinnitystekniikan avulla saadaan tiivis ja viimeistelty kokonaisuus, johon ei tarvita minkäänlaisia kittauksia tai pellityksiä. Lasien kiinnitys viimeistellään vakiomallisilla kumitiivisteillä, jolloin lasituksesta saadaan tiivis kokonaisuus. Lasituksien varsinaiseen kiinnittämiseen suosittelemme käyttämään ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruuveja. Rosterikiinnikkeitä käyttämällä varmistetaan pitkä ja varma toimivuus tuotteelle. Tutustu kuva-osioomme, jossa näet toteutettuja ratkaisuja.