Lukkan -lasikaiteita on olemassa kaksi eri vaihtoehtoa, Lukkan KL ja Lukkan LP-kaide. Kaiteita voidaan käyttää parvekelasitusten kaiteina, terassilla, rappusissa tai pelkästään visuaalisena ratkaisuna. Kaide tulee rakentaa, jos putoamiskorkeus tasanteelta ylittää 500mm ja putoamisen vaara on olemassa. Kaiteen minimikorkeus määräytyy putoamiskorkeuden mukaan.

Lukkan LP-kaide

Lukkan LP-kaide on kehitetty vuonna 2013 monikäyttöiseksi kaiteeksi vaativiin maasto-olosuhteisiin. Kaide koostuu vain muutamasta komponentista. Kaiteen ulkonäkö on selkeä ja yksinkertainen.

Pyöristetty kaiteen käsijohde runkotolppien päällä on erittäin tukeva. Kaide voidaan kiinnittää taso- ja otsapintaan niin, että lasitus on joko sisä- tai ulkopuolella pystytolpista. Kaiteessa voidaan käyttää myös lasin kiinnitykseen kahta lasipaarretta lasin ala- ja yläpinnassa, jolloin lasin ja käsijohteen väliin jää aukko. LP-Kaide on lujuuslaskettu lasikaide, jolla on suoritusarvot. Kaide on nopea asentaa, koska se koostuu vain muutamasta kaide-osasta. Kaiteen käsijohteen päälle voidaan asentaa helposti myös liukulasitukset tai parvekelasitukset.

 
Lukkan KL-kaide

Lukkan KL-kaiteella voidaan tehdä visuaalisesti moni-ilmeisiä lasikaideratkaisuja. Mahdolliset KL-profiilit käsijohteen alapuolella tai lattiatasossa voivat olla sirompia.

Kaiteen profiiliratkaisuiden lisäksi siinä voidaan käyttää hyvin erityyppisiä ja -värisiä laseja, joilla saadaan kaiteen ilmettä ja ominaisuuksia muutettua. KL-profiileista koostuva kokonaisuus voidaan toteuttaa myös sillä tavalla, että lasituslista ja runkoprofiili ovat erivärisiä. Pystymme toimittamaan myös erikoislaseja asiakkaan toiveiden mukaan. Kysy lisää jälleenmyyjiltämme!