Lukkan liukulasit on suunniteltu kevyeen rakentamiseen. Liukulaseilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä ja sateelta. Liukulasit sopivat niin rivi- kuin omakotitaloihin, kuin myös uudis- ja korjausrakentamiseen. Liukulasituksemme ei vääntyile, vingu, tai jämähdä kiinni. Tuote toimii vuosikymmeniä huoltovapaana tuotteena. Liukulasitukset on saatavissa myös hyttysverkolla varustettuna.

Liukulasin toiminta

Liukulasituksien avulla voidaan muodostaa tiivis seinä, joka saadaan avattua. Liukulasitukset liukuvat liukukiskojen välissä sivuttaissuunnassa, ja ne liukuvat yhteen tiiviiseen nippuun. Liukulasiprofiileissa käytämme pystyprofiilien hakaustekniikkaa, jolla saavutetaan paras mahdollinen tiiviys tuulta, sadetta ja epäpuhtauksia kohtaan. Erityistä huomiota liukulasituksia suunniteltaessa olemme kiinnittäneet toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa. Suomessa lämpötilaerot ja alumiinin lämpölaajeneminen voi olla erittäin suurta, joka täytyy huomioida tarkasti suunniteltaessa toimintavarmoja tuotekokonaisuuksia. Pystypuitteellinen liukulasitus antaa erinomaisen suojan sääolosuhteita ja melua vastaan. Liukulasitukset ovat saatavilla 4mm tai 6mm paksuisella lasilla, ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin.

Lukkan termo – liukulasitus puolilämpimiin tiloihin

Lukkan Termo -liukulasi on varustettu eristyslasilla. Tyypillisimpiä käyttökohteita järjestelmälle ovat terassit, viherhuoneet ja puolilämpöiset tilat. Termo-liukuprofiilit ovat 2- tai 3-raiteisia. Termo liukulasituksella saadaan myös ulkotilan ja lämpöisen sisätilan aiheuttama lasien huuruuntuminen hallittua. Termo -liukulasitus pidentää terassien käyttöaikaa eri vuodenaikoina.

Liukulasi ja  lukitusmahdollisuudet

Liukulasituksien lukitukseen on saatavilla eri vaihtoehtoja. Vetonupilla lasitus saadaan nopeasti lukittua sisäpuolelta. Ovisalvalla on mahdollista pitää kulkemiseen tarkoitettu liukulasi kokonaan auki ja se voidaan myös lukita sisäpuolelta käsin. Lukkan sisäpuolisella lukituksella liukulasitukset saadaan tarvittaessa molemmista päistä lukittua helposti ja nopeasti. Lukkan sisäpuolinen lukitus soveltuu erinomaisesti niin täyskorkeisiin liukulasituksiin kuin myös mataliin kaiteiden tai tasojen päälle asennettaviin lasituksiin. Liukulasituksemme voidaan varustaa myös edullisella Abloy lukolla, joka voidaan tarvittaessa sarjoittaa. Abloy lukitus sisältää automaattisesti Lukkan sisäpuolisen lukituksen. Katso täältä lisätietoa muista tuoteratkaisuistamme.

Vetonuppi

Lukkan Sisäpuolinen

Lukkan Abloy

Ovisalpa